Nordvest Motormesse.2019

Nordvest Motormesse.2019

Comments

Kom innom oss på Nordvest Motormesse.2019 for en hyggelig prat og masse fine biler! Vi sees!
Vi er klare for Nordvest Motormesse.2019! Her er det mye forskjellig og se til så ta gjerne turen innom iløpe av helgen 🙂
Vi er klare for Nordvest Motormesse.2019! Her er det mye forskjellig og se til så ta gjerne turen innom iløpe av helgen 🙂
Vi er klare for Nordvest Motormesse.2019! Her er det mye forskjellig og se til så ta gjerne turen innom iløpe av helgen 🙂
Vi er klare for Nordvest Motormesse.2019! Her er det mye forskjellig og se til så ta gjerne turen innom iløpe av helgen 🙂
I morgen finner du oss på Nordvest Motormesse.2019.
I helgen finner du oss på Nordvest Motormesse.2019! Vi har rigga oss til og sikrer avfallet gjennom hele arrangementet! Stikk innom hvis du er her og si hei!
Denne helgen er det Nordvest Motormesse.2019 i ishallen i Kistiansund (Arena Nordvest) Vi har stor stand med masse flotte nyheter og tilbud! Kom gjerne innom oss i helgen! Lørdag og søndag. Vi sees!
Ambisiøse planer for Arena Nordvest: – Vi skal fylle hallen
Artikkeltags
NYHETER KRISTIANSUND ARENA NORDVEST BIL BILFORHANDLERE
Arrangører: Alf Iversen (venstre) og Oskar Kvam Olsen ønsker å realisere Arena Nordvests sanne potensial når de inviterer til bilmesse 25. og 26. mai.
Arrangører: Alf Iversen (venstre) og Oskar Kvam Olsen ønsker å realisere Arena Nordvests sanne potensial når de inviterer til bilmesse 25. og 26. mai. Foto: Morten Feirud

Av Morten Feirud
Publisert:07. desember 2018, kl. 19:39
Arena Nordvest skal nok en gang fungere som Nordmøres største garasje. Alf Iversen og Oskar Kvam Olsen ønsker å arrangere en bilmesse som dekker hele spekteret.

DEL

Målene er satt og planene er grandiose for «Nordvest Motormesse 2019».

Arena Nordvest vil nok en gang huse nyvinninger og klassiske framkomstmiddel. Målet er å tiltrekke bilentusiaster, familier på biljakt, unge og gamle. Ja, rett og slett alle med nese for bil, motor og den slags.

– Tilbudet skal appellere til entusiasten, men også de som jakter nybil. Her blir det bil, bobil, caravan, MC og båt, ramser arrangør Oskar Kvam Olsen opp.

Det er Kvam Olsen sammen med Alf Iversen, American Car Club Kristiansund og H***y Tonk Cruisers, som står bak Nordvest Event AS, som arrangerer motormessen.

Fra A til Å
Messen, som arrangeres 25. og 26. mai, kommer ikke kun til å ha biler på display. Her vil det være mulig for besøkende å lære om kjøreskoler, service, forsikring og vrakpant, for å nevne noe.

Arrangørene i Nordvest Event har kommet godt i gang og har blant annet fått med seg Bilskadesenteret Nordmøre og Nardo Bil.

– Ja, vi kommer for å representere det segmentet, det er viktig for å få med hele spekteret, sier Tore Morch fra bilskadesenteret som også representerer Porscheklubben.

– Og vi kommer med mye nybil, sier Per Olav Weiseth fra Nardo Bil.

Men det er ikke kun den helelektriske SUV-en I-pace, som skal trekke folk. Nordvest Event har allerede fått på plass det som er for rockestjerne å regne.

Firkløver: Tore Morch fra Bilskadesenteret Nordmøre og Porscheklubben (fra venstre), Oskar Kvam Olsen fra Nordvest Event, Alf Iversen fra Nordvest Event og Per Olav Weiseth fra Nardo Bil, er godt i gang med planleggingen av
Firkløver: Tore Morch fra Bilskadesenteret Nordmøre og Porscheklubben (fra venstre), Oskar Kvam Olsen fra Nordvest Event, Alf Iversen fra Nordvest Event og Per Olav Weiseth fra Nardo Bil, er godt i gang med planleggingen av Foto: Morten Feirud

2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious-franchiset har etter hvert vokst seg stort. Filmene som startet med gateracing og drifting, har fort utviklet seg til å bli fullskala actionfilmer. På veien har filmserien raket inn om lag 5 milliarder dollar (!), jorden rundt. Og til neste år kommer en av stjernene – på fire hjul – til Nordvest Arena.

Ett av messens trekkplaster, som allerede er spikret, blir en Hemi-oransje Dodge Challenger fra 1970.

– Filmbilen fra 2 Fast 2 Furious. Det blir kult. Vi arbeider med å få på plass flere trekkplaster, men det kommer vi tilbake med, sier Alf Iversen som ikke ønsker å gå i detalj på hvilke biler det arbeides med å få på plass.

LES OGSÅ
Blir det innspilling til neste James Bond-film på Atlanterhavsveien?
Flerbrukshall
Ett av poengene med å bruke Nordvest Arena, er å vise fram hallens potensial, også utenfor vinterhalvåret.

– Det er romslige lokaler. Målet er å få på plass 40–50 stands, og 150 utstillingsobjekter som er både biler og motorsykler, sier Alf Iversen.

– Vi skal fylle hallen, følger Oskar Kvam Olsen ambisiøst opp.

– Hallen kan være et utstillingsvindu for markedet i Midt-Norge. Så tenker vi også på ringvirkningene dette kan ha for byen. Utstillere, folk på stands og besøkende, de må losjeres, de må spise, vi håper dette kan skape skikkelige ringvirkninger i lokalmiljøet, sier Alf Iversen.

– Det er klart det er en stund til enda, men om noen er interessert i å vise fram et utstillingsobjekt eller å vise fram firmaet sitt, så må de gjerne ta kontakt så fort som mulig, fortsetter Oskar Kvam Olsen opp.
Insiniativet, viljen, samling av likesinnede, alle med hjerte i motormiljøet får en møteplass, modige arrangsjører. Møt opp, sitt ikke å tenk "der skulle vi vært Karl" dette blir tøft!

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Nordvest Motormesse.2019, Cars, .

Imponerende mangfold på Nordvest Motormesse 14/09/2021

Imponerende mangfold på Nordvest Motormesse

Imponerende mangfold på Nordvest Motormesse I Kristiansund i helga fant man alt fra håndbygde millionbiler til strøkne folkefavoritter.

Photos from Porsche Center Ålesund's post 11/09/2021

Velkommen på søndag 10,00-16.00

26/07/2019

Refuel

RUF CTR3 Clubsport. 1 av 29 produserte. Den eneste i Norden. 10 år med utvikling. Knut Oluf Flatset fra Kristiansund-området er en nær venn av selveste Alois Ruf Jr., og slik har han fått tak i dette monsteret med 777 hestekrefter.

Link: https://refuel.no/artikler/roff+roffere+ruf+-+2017+ruf+ctr3+clubsport
Available with english subtitles.

09/07/2019

Flott omtale i AMCAR

10/06/2019

Motormessen ga mersmak, nå stiller han ut Audi i Kristiansund
Tilbake: Audi e-tron var populær på motormessen. Nå er Sveinung Julnes på plass med Audi på kjøpesenteret Amfi Futura.
TILBAKE: AUDI E-TRON VAR POPULÆR PÅ MOTORMESSEN. NÅ ER SVEINUNG JULNES PÅ PLASS MED AUDI PÅ KJØPESENTERET AMFI FUTURA.
Interessen var så stor på Nordvest Motormesse, at Møller Bil nå stiller ut biler på Futura i Kristiansund.
Morten Feirud
– Denne modellen er jo så flott, og den var det veldig stor interesse for på motormessen, forteller Sveinung Julnes og skryter av Nordvest Motormesse som ble arrangert i slutten av mai.
Han jobber hos Audi Møller Bil Molde, og står ved bilmerkets nye flaggskip og elbilsatsing: Audi e-tron. Sveinung er for tiden å treffe – i enkelte tidsrom – på kjøpesenteret Futura, hvor bilforhandleren lodder stemningen rundt det tyske bilmerket.
Begrenset utstilling
– Vi fikk inntrykk av at mange likte modellene våre, men at det å dra helt til Molde for å sjekke dem ut, ble litt i lengste laget. Så da tok vi med bilene hit til dem, fortsetter han.
Derfor har Møller Bil nå fått på plass en avtale som gjør at de, og tre Audi-modeller, er å finne ved inngangen til Clas Ohlson.
I tillegg til e-tron-modellen, står det en Audi Q3 og en Audi A1 Sportback på display.
– Avtalen vår er slik at vi er her to dager i uken, tirsdag og torsdag, i tidsrommet 10.00 – 14.00, sier Julnes, før han spesifiserer:
– Nå som ting er som de er her på senteret, med mye ombyggings- og oppussingsarbeid, så kan det skje uforutsette ting som gjør at det tidsrommet skyves litt på, men det er hvert fall da vi prøver å være her, sier han.
Med «vi» mener han seg selv og kollega, som skal veksle på å stå på standen i det nevnte tidsrommet, fram til ferieavvikling starter for fullt. Hva som skjer etter det, er litt vanskelig å si i skrivende stund.
Leker med tanken
– Kunne dere tenke dere et showroom her på senteret?
– Jeg vil ikke spå for mye, men det er en spennende tanke. Man ser jo i økende grad den typen tjenester på kjøpesenter. I første omgang vil vi vise fram bilene våre, så tar vi det derfra, sier Julnes.

29/05/2019

Club 8 Fræna sin stand på Nordvest Motor Messe

Club 8 Fræna har stand på Motormessen i Kristiansund i helgen. Ta gjerne turen innom! Åpent 10-18 lørdag og 10-15 på søndag.

29/05/2019

Cruiser Magazine sin stand på Nordvest Motor Messe

Kjetil på plass med utstilling på Nordvest Motormesse i Kristiansund 👌 stikk innom og slå av en prat.

29/05/2019

Averøy Cruisers sin stand på Nordvest Motor Messe

Sett av helgen til motormesse i Kristiansund. Vi er på plass 👍

29/05/2019

Fjærvik Drift Team sin stand på Nordvest Motor Messe

Har hatt en kjempehelg på Nordvest Motormesse.2019. Fått snakket med mange trivelige folk å fått sett veldig mye pent. Veldig bra arrangement 😄😄

29/05/2019

Gridsvåg Båt & Motor sin stand på Nordvest Motor Messe

Demobåt på vei til motormesse i Kristiansund idag godt vær og rolig sjø. Vi har utstilling i Arena Nordvest idag og imorgen. Kom innom da vel! 😊

29/05/2019

Auto 1 Premium as sin stand på Nordvest Motor Messe

Da er vi på plass på Nordvest Motormesse i Kristiansund!😊 Ta turen innom oss for en bilprat! Her er det mye fint å se på.👌🏻

29/05/2019

Løviknes Caravan sin stand på Nordvest Motor Messe

På bilmesse i Kristiansund med våre flotte bobiler! Her representert ved en Mobilvetta, to McLouis og Pilote bybobil!

29/05/2019

Møre Båtservice AS sin stand på Nordvest Motor messe

Ta turen innom vår store stand på Nordvest motormesse i Arena Nordvest i dag mellom kl. 10.00 og 16.00. 😀😀. Vi har utstilt båter fra SeaRay, Quicksilver, Sting og Pioner, samt flotte motorer fra Yanmar, Yamaha, Mercury og Evinrude 👍👍

29/05/2019

City Trafikkskole AS sin stand på Nordvest Motor Messe

Masse liv og røre på Motormessen i Nordvesthallen, velkommen innom for en hyggelig prat 😃🏍🏎💨

29/05/2019

Neas , Terje gjør seg klar til Nordvest Motor Messe

I helgen er det klart for Nordvest Motormesse i kunstishallen - https://bit.ly/2QkTqnn. Fra oss møter du Terje som gjerne vil vise deg hvordan du lader bilen trygt og sikkert. Velkommen innom NEAS-standen og sjekk ut ladepakkene våre. Mer om ladepakkene - https://bit.ly/2HzzoDe.

29/05/2019

Abc Trafikkskole sin stand på Nordvest Motor Messe

Da er vi klar for motor messe i Arena Nordvest både i morgen 25/5 og søndag 26/5.
Erik og en liten gjeng hjelpere har stått på 🙂

29/05/2019

Bad og Fritid

Bad og Fritid sin stand på Nordvest Motor Messe

VELKOMMEN TIL STAND 18 PÅ NORDVEST MOTORMESSE LØRDAG 25.5 OG SØNDAG 26.5👍 MESSETILBUD PÅ UTENDØRS MASSASJEBAD,✨ BÅTER✨ OG TILHENGERE✨

29/05/2019

Groven Car Spa sin stand på Nordvest Motor Messe

Vi er klare for Nordvest Motormesse.2019! Her er det mye forskjellig og se til så ta gjerne turen innom iløpe av helgen 🙂

29/05/2019

Audi Møller Bil Molde sin stand på Nordvest Motor Messe

I dag møter du oss på Biltreff i Kristiansund! Et fantastisk opplegg med mye flotte biler🤩

29/05/2019

Autoservice sin stand på Nordvest Motor Messe

Vi har med oss det hotteste av det hotte av hybridbiler på Nordvest motormesse på lørdag og søndag.
Nysgjerrig?
Kom og se selv da vel! 😎
(Vi har selvsagt også ekstra gode messepriser for å gjøre det ekstra enkelt å velge miljøvennlig)
#COROLLA
#RAV4
#CAMRY

29/05/2019

Aktiv Trafikkskole sin stand på Nordvest Motor Messe

Vi er på plass i dag også😊 Stikk gjerne innom oss på stand 49😊

29/05/2019

Kristiansund Karosseri AS sin stand på Nordvest Motor Messe

I vår uhøytidelige konkurranse om å gjette prisen på reparasjon av døren, var det Arnstein Nordahl som stakk av med seieren. Han tippet 12800.- , og det korrekte beløpet var 12851.-. Vi gratulerer med gevinsten, som var bilpleieprodukter.😀

29/05/2019

Flawless sin stand på Nordvest Motor Messe

29/05/2019

Norsk Prol Meguiars sin stand på Nordvest Motor Messe

I tillegg til å være på Gatebil Våler, så har vi også stand på Nordvest Motormesse.2019 i Kristiansund i helgen 🏆

Her har vi utstilt Hans Jørgen Aarø sin nydelige Ford F-100 Pickup som ble kåret til Skandinavias Flotteste Bil 2014

ksu247.no 29/05/2019

Bilder fra Nordvest Motormesse i Arena Nordvest lørdag 25. mai - KSU 24/7

Øyes Karosseri AS sin stand på Nordvest Motor Messe

ksu247.no Bilder fra Nordvest Motormesse i Arena Nordvest lørdag 25. maiAv Atle Bjørnar Bratset - 25/05/2019Oppretting av stein-sprut-skader på en bil. Foto: Atle Bjørnar BratsetFacebook Twitter Google+ Pinterest WhatsApp Atle Bjørnar Bratsethttps://www.ksu247.no

29/05/2019

Norsk Gjenvinning sin stand på Nordvest Motor Messe

I helgen finner du oss på Nordvest Motormesse.2019! Vi har rigga oss til og sikrer avfallet gjennom hele arrangementet! Stikk innom hvis du er her og si hei!

29/05/2019

Max Reklame sin stand på Nordvest Motor Messe

På Nordvest motor messe holder vi på med helfoliering. Kom innom oss for et godt tilbud, samt se vårt store utvalg av wrapping folier.
Bilen vi folierer på messen blir lagt med 3M 1080 Gold Metallic.

29/05/2019

Halaas Trafikkskole

Halaas Trafikkskole sin stand på Nordvest Motor Messe

Motormessen er åpnet, kom innom oss og ta en prat om førerkort og kurs. I tillegg får dere sett utrolig mye flotte biler😎

29/05/2019

Berge Motor A/S sin stand på Nordvest Motor Messe

Honda og Suzuki fra Berge Motor AS utstilt på Nordvest Motormesse 25-26 Mai.

29/05/2019

Nardo Bil Kristiansund sin stand på Nordvest Motor Messe

Ta turen innom oss i Arena Nordvest for årets beste og tryggeste bilhandel! 👊🏼 Åpent til kl 16:00! ✔️

29/05/2019

Erling Winje As sin stand på Nordvest Motor Messe

Da er vi klare for årets største messe! Motormesse i Arena Nordvest (Ishallen)! Her er noe for enhver smak; bil, bobil, båt, mc + masse mer. Åpningstider lørdag kl.10.00 - 18.00, og søndag kl. 10.00 - 16.00
Stikk innom da vel!😊
(PS! Vi holder butikken stengt på lørdag grunnet dette arrangementet.)

29/05/2019

Auto-88 sin stand på Nordvest Motor Messe

Vi er her også idag søndag! Fra kl 10.00 til 16.00. Her inne er det masse å se! Noe for enhver smak.

29/05/2019

A/S Auto Elektro sin stand på Nordvest Motor Messe

Da har vi trekt vinner i vår konkurranse om antall pigger. Det var 312 pigger i glasset! Vinner ble Michael I. Knudsen. Han vinner da valgfrie Nokian sommerdekk for inntil kr 6000,-. Vi gratulerer.!!

29/05/2019

Edøen Mekaniske sin stand på Motor Messen

Ferdig rigget for Nordvest messe, møt oss på stand 26😀👍🏻

27/05/2019

Motormesse Kristiansund 2019

Motormesse